top of page
Search
  • Writer's pictureAnthony Van Walleghem

Zonnepanelen plaatsen in 2022? 5 voordelen!

Laadpalen, batterijen & infrarood zitten in de lift maar zonnepanelen blijft de beste groene investering. Waarom? Wij sommen 5 voordelen op.
  1. Uw energiefactuur De stijgende energieprijzen voelt iedereen, vanzelfsprekend komt het erop neer dat hoe hoger de energieprijs, hoe sneller uw investering terugverdient is. Daarbij komt natuurlijk dat vanaf ze terugverdient is, u dagelijks winst maakt.

  2. Het klimaat Het is de meeste besproken topic van 2021, we moeten beter voor onze planeet zorgen. Met het plaatsen van zonnepanelen kiest u voor hernieuwbare energie, hiermee verkleint u enorm uw ecologische voetafdruk!

  3. Subsidies In 2022 krijgen we op dit moment nog steeds subsidies. Van zodra het grotere deel van de bevolking zonnepalen zal hebben, zullen ze waarschijnlijk wegvallen. 2022 is dus het ideale moment om te investeren.

  4. Waarde van je woning Wanneer je investeert in uw woning is het altijd fijn dat dit ook de waarde van uw woning opkrikt. Met zonnepanelen verbetert u de cijfers van uw woning enorm en heeft u aantoonbaar een beter energielabel. Dit resulteert dan ook in een hoger verkoopprijs.

  5. Opportuniteiten Zowel particulieren als zelfstandigen halen tal van mogelijkheden uit het plaatsen van zonnepanelen; - Gratis verwarmen via infrarood. - Gratis opladen van uw wagen of het verkopen van uw elektriciteit via een commerciële laadpaal. - Niet meer afhankelijk van het net.


Kortom 2022 is het jaar om te investeren in hernieuwbare energie. Meer info of een gratis offerte? Onze experts staan voor u klaar.
409 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page