top of page
Search
  • Writer's pictureAnthony Van Walleghem

Waarom een thuisbatterij plaatsen?

De stijgende energieprijzen zijn voor niemand een plezier, maar wist u dat er vanaf 2022 ook nieuwe piektarieven zijn? Dit gecombineerd met de huidige premies maken van de komende jaren het beste moment om in groene energie te investeren.


MEER OPBRENGST


We spreken over een optimale installatie van uw PV wanneer we uw opbrengsten kunnen afstemmen op uw energieconsumptie. Dit doen we aan de hand van het "slimmer maken" van uw installatie.


Met een thuisbatterij kan u makkelijk 20 tot 30% meer rendement uit uw zonnepanelen halen. Hoe? Wel dat is heel simpel. Door de goedkopere energie opgewekt tijdens daluren te gaan opslaan en in te zetten tijdens de piekuren counteren we de prijsschommelingen en de capaciteitstarief.

Hiervoor is een thuisbatterij ideaal. De opgeslagen energie gebruik je ‘s avonds om te wassen, strijken, koken of gewoon om tv te kijken.


PREMIES


Niet alleen voor uw zonnepanelen, maar ook voor uw thuisbatterij is er een premie beschikbaar. De overheid zet sterk in op het klimaat en de energietransitie daarom is er dan ook een premie beschikbaar van 2550 euro BTW incl. voor de mensen die hun installatie uitbreiden of gewoon een nieuwe installatie laten plaatsen.


Gebruikt u uw installatie optimaal?


Laadpalen, thuisbatterijen, airco en infrarood er zijn tal van groene investeringen waar VANNEC u in bijstaat. Meer info of een gratis en vrijblijvende offerte? Neem vandaag nog contact op met onze experts.630 views1 comment

Recent Posts

See All
bottom of page