top of page
Search
  • Writer's pictureAnthony Van Walleghem

Solarwatt glas-glas zonnepanelen, de voordelen op een rij

Conventionele zonnepanelen bestaan uit een glas-folie opbouw, het Duitse Solarwatt heeft de innovatieve glas-glas opbouw. Wat is dat nu precies, en wat zijn de voordelen? Wij sommen het even op.

Wie is Solarwatt? Al meer dan 25 jaar maakt het Duitse Solarwatt hoogwaardige zonnepanelen. Het bedrijf telt meer dan 600 werknemers en werkt nauw samen met BMW, Bosch en E.ON. De volledige productie wordt uitgevoerd door slimme robots die zo voor een constante hoge kwaliteit zorgen. 3 voordelen van glas-glas zonnepanelen De technologie gebruikt in de zonnepanelen staat garant voor een optimale brand- en krasbestendigheid, is bestand tegen hoge belastingen en biedt aanzienlijk meer bescherming tegen temperatuurwisselingen, vocht en andere milieu-invloeden. Dankzij deze voordelen heeft het glas-glas zonnepaneel van Solarwatt een extreem lange levensduur. Je profiteert van een maximaal opbrengsstabiliteit die met gebruikelijke zonnepanelen niet wordt bereikt. 1. Antireflecterend glas & PERC zonnepanelen

- Door het antireflecterende solarglas wordt een minimale hoeveelheid van het zonlicht weerkaatst en komt zoveel mogelijk zonlicht op de zonnecel terecht. Aan de hand van de PERC zonnecellen wordt vervolgens een grotere bandbreedte van het zonlicht omgezet in . zonne-energie. 2. Brandveiligheid - Solarwatt heeft de verschillende types glas-glas zonnepanelen laten testen volgens de zwaarste norm. De hoogste brandklasse werd toegekend. Uw installatie veilig laten draaien biedt een opbrengst zonder zorgen. 3. Geschikt voor elke toepassing - De glas-glas zonnepanelen worden ontwikkelt om een antwoord te bieden aan iedere toepassing. Zo zijn er panelen voor particuliere en commerciële toepassingen. Voor toepassing op platte daken, schuine daken of in het dak, speciaal voor carports, veranda's of tegen gevels. Iedere type zonnepaneel perfect afgestemd op de omstandigheden en de behoeften. Nog een groot voordeel aan de Solarwatt zonnepanelen is dat men bovenop de garantie ook nog een gratis verzekering biedt. Hierbij zijn niet alleen alle kosten voor vervanging inbegrepen. Maar ook eventuele gemiste opbrengsten bij vervanging en tegenvallende prestaties van de zonnepanelen. Optioneel is de verzekering ook uitbreidbaar naar 10 jaar, waardoor de gehele terugverdientijd is afgedekt en het rendement verzekerd. Kortom Solarwatt is een Europese speler waarop je altijd kan terugvallen. Zowel op kwaliteit en service blinkt Solarwatt uit. Bij VANNEC zijn we Solarwatt premium partners, we staan dan ook in voor de perfecte uitvoering van uw Solarwatt PV-installatie.


Meer info omtrent Solarwatt zonnepanelen? Een gratis offerte? Onze experts helpen je graag verder. Klik hieronder voor meer info.

1,040 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page