top of page
Search
  • Writer's pictureAnthony Van Walleghem

5 voordelen van een REC solar installatie!

REC zonnepanelen maken gebruik van de meest innovatieve technologie, we sommen de voordelen even op.


Foto Rec groups

  1. De panelen van REC behouden hun prestaties waardoor men maar liefst 25 jaar garantie kan bieden! Na 25 jaar geven de REC zonnepanelen nog 92% van hun initiële rendement. Dit is op dit moment het hoogste cijfer in de markt.

  2. Door de innovatie technologie in de REC zonnepanelen en hun toonaangevende temperatuurcoëfficiënt presteren ze beter op de heetste momenten en zorgen ze voor een hogere energieproductie wanneer de zon het sterkst schijnt.

  3. De loodvrije en energiezuinige productie van REC zonnepanelen minimaliseren de ecologische voetafdruk. Zo kunnen we zeggen dat REC één van de meest milieuvriendelijke zonnepanelen levert.

  4. De vermogensdichtheid van de REC zonnepanelen is fenomenaal met 217Watt/m2. Met andere woorden uw vierkante meters worden optimaal benut & u plaatst met REC de meest efficiënte installatie.

  5. Kies je voor REC kies je voor Europese kwaliteit, een bedrijf uit Noorwegen met meer dan 2000 werknemers. Er worden maandelijks meer dan 3000 REC zonnepanelen geplaatst. Tegen eind 2019 was er al voor 10 GW geplaatst.

Meer info omtrent REC zonnepanelen? Een gratis offerte? Onze experts helpen je graag verder. Klik hieronder voor meer info.

486 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page