Particulieren

De energiefactuur stijgt alsmaar meer en dit is onder meer te wijten aan de btw verhoging van 6 % naar 21 % op elektriciteit. Daarnaast stijgen ook de distributietarieven jaar na jaar, dus de conclusie is snel gemaakt. De installatie van zonnepanelen is nog steeds een investering die zeker rendeert.

In uw zoektocht naar zonnepanelen botst u online vaak op een waaier aan informatie en technische fiches. Wat betekent dat nu allemaal en hoe kan ik de juiste keuzes maken? Een installatie van fotovoltaïsche zonnepanelen loopt al snel op tot een budget van enkele duizenden euro’s, het is dan ook van groot belang om alle aspecten zeer kritisch te bekijken.

Voordelen

  • u bespaart maandelijks op uw energiefactuur
  • u bent milieubewust bezig en gebruikt 100 % ecologisch energie
  • zonnepanelen hebben een lange levensduur van ongeveer 25 jaar
  • zonnepanelen vragen weinig onderhoud
  • de waarde van uw woning stijgt

Garanties

De juiste prijs/kwaliteit verhouding van uw zonnepanelen primeert bij VANNEC. Wanneer u kiest voor een zonnepanelen installatie voldoet deze aan strenge kwaliteitseisen. Wij opteren ervoor om enkel te werken met merken die de beste prijs/kwaliteit verhouding kunnen bieden met het beste rendement. U kan tevens rekenen op een garantie van 10 jaar op al onze omvormers. 

Groepsaankopen

Profiteren van een gezamelijke aankoop van zonnepanelen? Dat kan. Door de aankoop van kwalitatieve zonnepanelen in hoeveelheden staan we sterker en kunnen we u betere prijzen garanderen. Geen zoektocht meer naar verschillende leveranciers, geen prijzen meer vergelijken, geen extra administratieve taken, enkel kwaliteit aan scherpe prijzen! Heeft u interesse? Laat het ons dan zeker weten.

Partners

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste keuzes zijn in deze toch wel ingewikkelde materie. Graag willen wij u adviseren bij uw keuze zodat u op vlak van prijs/kwaliteit, rendement en levensduur de slimste beslissing neemt. Wij kiezen dan ook voor de beste partners voor de installatie van uw zonnepanelen. Uw investering terugverdienen is natuurlijk wat u wil bereiken en daar helpen wij u graag bij. De installatie van zonnepanelen is trouwens de perfecte manier om uw e-peil naar beneden te halen. Bekijk hieronder onze partners.