Omvormers

Het hart van elke fotovoltaïsche of PV installatie is de omvormer. Zonnepanelen hebben de laatste 15 jaar reeds een grote evolutie ondergaan waardoor het aanbod op de markt van omvormers en accessoires enorm groot geworden is. Door onze jarenlange ervaring in de sector van de zonnepanelen adviseren wij u graag in uw keuzes en zorgen voor de beste opbrengsten voor al onze klanten.

VANNEC hecht belang aan kwaliteit en duurzaamheid en selecteert zijn partners op basis van strenge eisen. Merken zoals SMA, SAJ, Solar Edge, Fronius, Delta en ABB zijn vaste partners. Het Duitse merk SMA is bijvoorbeeld zeer gekend om zijn kwaliteit en is dan ook de technologische marktleider met de beste specificaties voor omvormers. VANNEC kiest omvormers die de beste prijs/efficiëntie hebben op de markt. Het brede assortiment dat wij aanbieden, zorgt er tevens voor dat wij voor elke klant en elke installatie de passende omvormer selecteren. Wij houden steeds rekening met uw budget, het beste rendement en het gebruiksgemak.

Bij de aankoop van een omvormer is automatisch een monitoring systeem gekoppeld. Met dit slim systeem kan u gedetailleerd bijhouden hoeveel uw installatie produceert, u wordt gewaarschuwd wanneer uw installatie een afwijkende werking vertoont. Zo blijft u permanent op de hoogte van de werking van uw systeem.

Partners

Door onze jarenlange ervaring weten wij wat de beste keuzes zijn in deze toch wel ingewikkelde materie. Graag willen wij u adviseren bij uw keuze zodat u op vlak van prijs/kwaliteit, rendement en levensduur de slimste beslissing neemt. Wij kiezen dan ook voor de beste partners voor onze omvormers.